Usluge

Domaći i međunarodni prijevoz

U našem voznom parku imamo 6 kamiona i 3 priključna vozila. Vozni park smo prilagodili različitim zahtjevima korisnika. Kamioni imaju različite dimenzije tovarnog prostora, od 15 do 19 europaletnih mjesta, te nosivosti od 2.5 t do 11 t. U svrhu pružanja kvalitetnije i brže usluge 4 kamiona su opremljena hidrauličnim istovarnim rampama, nosivosti od 1-2 t. Također posjedujemo 2 kamiona sa prikolicama sa izmjenjivim sanducima - BDF, maksimalnog volumena 120 m3, te BDF sanduk sa hidrauličnom dizalicom Palfinger sa 3 hidraulična teleskopa.

Zbog svojih karakteristika vozila su pogodna za razne vrste prijevoza:

  • prijevoz paketnih i paletnih pošiljaka
  • prijevoz pošiljaka velikog volumena
  • dostave
  • selidbe kućanstava
  • korporativne selidbe
  • specijalni transporti

Najam vozila i vozača

Trebate teretno vozilo, na neko duže vrijeme - tjedan, mjesec, dva, a niste sigurni hoće li se možda posao i odužiti. Možete dogovoriti najam vozila koje će Vam onda biti na raspolaganju 24/7, kako bi posao bio ranije završen. Sva vozila su u odličnom stanju i tehnički potpuno ispravna, a ukoliko nemate kvalificiranu osobu koja bi mogla njima upravljati moguć je i najam vozača.

Selidbe

Neke odluke se dosta teško donose. Tako je uglavnom sa selidbama, jer ovise o dosta faktora i zahtjevaju dosta angažmana. Odlučili ste se na selidbu kuće/stana/ureda, a uz mnoge druge brige ne treba Vam i briga oko prijevoza. To prepustite nama! Vozila su opremljena svom potrebnom opremom i istovarnim rampama kako bi se olakšao utovar i istovar teških kutija i komada namještaja. Ukoliko Vam je potrebna koja ruka viška za taj posao, u mogućnosti smo Vam iznajmiti naše djelatnike koji će Vam pomoći da sve bude brže riješeno.

Skladištenje robe

Preselili ste se i imate "višak" stvari koje Vam trenutno ne trebaju ili ste tek u fazi preseljenja i trebate mjesto gdje će stvari biti dok se ne smjestite. Preselili ste tvrtku na novu lokaciju i treba Vam skladište za namještaj dok ne odlučite što ćete s njim. Nudimo Vam mogućnost najma cijelog skladišta ili samo jednog djela, gdje će Vaše stvari biti čuvane na čistom i suhom mjestu, dok Vi ne odlučite što ćete s njima. Zapaljive i eksplozivne predmete, te hranu ne skladištimo. Sve ostalo bez obzira na veličinu možemo adekvatno čuvati.

Prodaja vozila

Kroz godine rada primjetili smo da ljudima manjka vremena kada traže/kupuju osobno ili teretno vozilo, za privatne ili poslovne svrhe. Ponekad zaista treba vremena da nađete vozilo sa odgovarajućim karakteristikama i naravno odgovarajućom cijenom. U ponudi uvijek imamo nekoliko vozila, ali ako to nije nešto "baš za Vas", kontaktirajte nas pa ćemo se mi umjesto Vas dati u potragu. Kako bi potraga bila brža i efikasnija bilo bi dobro da odmah navedete ono što je bitno i ono što je zanemarivo, odnosno koje karakteristike i cijena su bitni za odluku o kupnji.

Kontaktirajte nas na +385 98 460 129 ili mail@tim-mont.hr

Pogledajte ponudu vozila